Retorn a la competició complicat per a la selecció absoluta

Els de Climent Padrós encaixen dues golejades davant Portugal i França, dos dels combinats més forts de l’Europeu (6-0)

Retorn a la competició complicat per a la selecció absolutaEUROHOCKEY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció andorrana absoluta va trigar gairebé una dècada a disputar un altre partit oficial. Va ser diumenge al Campionat d’Europa de la Corunya, on després d’un buit generacional important es va poder reunir un combinat amb els nois que han anat pujant de la base i amb els quals s’ha treballat durant els últims anys per formar un equip molt jove, amb una mitjana d’edat d’entre 19 i 20 anys. El rival per al retorn va ser ni més ni menys que Portugal, el vigent campió continental, i tot i l’esforç per lluitar contra els millors jugadors del món, el resultat va ser contundent (11 a 0). “Estan molt per davant nostre i d’altres seleccions. És un equip molt potent i vam intentar controlar tot el que vam poder el contrari, però en línies generals no tinc res a recriminar a l’equip”, comentava el seleccionador, Climent Padrós.

Els tricolors van disputar ahir el segon enfrontament contra un altre dels favorits al triomf final, França. Van comptar amb més ocasions, però tampoc van poder marcar cap gol ni evitar la derrota (6 a 0). “Hem tingut més possessió de la pilota, hem gaudit més jugant a hoquei i hem arribat a competir. L’equip ha evolucionat més”, valorava el tècnic.

La millor notícia és que la selecció ja s’ha tret de sobre els dos combinats més forts del grup i ara li queden rivals d’un nivell més similar. Avui s’enfronta a Suïssa, contra qui Padrós esperava que “puguem rendir més”.

tracking