x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Rússia 2018

El dia de la veritat

França i Croàcia disputen aquesta tarda la final del Mundial, en què els gals busquen el segon títol de la història i els croats el primer
Els jugadors de la selecció belga celebrant el primer gol del partit d'ahir.

El dia de la veritat

Els jugadors de la selecció belga celebrant el primer gol del partit d'ahir.

Actualitzada 15/07/2018 a les 07:10
El duel entre Rússia i l’Aràbia Saudita va donar el 14 de juny el tret de sortida al Mundial a l’estadi Lujnikí de Moscou. Aquesta tarda, 32 dies després, França i Bèlgica es juguen el regnat mundial en el món del futbol dels propers quatre anys al mateix escenari.
La selecció gal·la arriba com a màxima favorita al matx a la recerca del segon Mundial de la seva història després d’haver mostrat una gran solvència al llarg del campionat, que també ha tingut com a fet destacat per als bleus l’explosió de Killian Mbappé. Precisament sobre el futbolista del PSG va parlar el seleccionador de França a la prèvia, Didier Deschamps, que va manifestar que “té un talent increïble i ho ha demostrat moltes vegades. Està preparat i és un més dels 23 tot i la seva edat”.

De la seva banda, el capità, Hugo Lloris, va destacar el paper de Croàcia en aquest Mundial: “És un equip especial, ja que una selecció que guanya tres partits a la pròrroga té alguna cosa fora del normal.” A més, va afegir que “té uns jugadors de molta qualitat, així que hem d’estar preparats per a tot”. Per últim, Lloris va parlar sobre el favoritisme de França, i va assegurar que “estem tranquils i sense eufòria, però sí que tenim una gran energia positiva”.
A l’altra banda hi haurà Croàcia, que ja ha fet història arribant a la seva primera final d’un Campionat del Món. El gran dubte a la selecció de Zlatko Dalic serà l’estat físic d’Ivan Perisic, ja que segons la premsa croata arrossega molèsties i serà dubte fins a l’últim moment. La resta de jugadors tocats, Subasic, Lovren, Strinic i Vrsaljko, haurien de jugar sense problemes. De cara a la final, el tècnic, Zlatko Dalic, va manifestar que estan “preparats per competir amb dignitat. Si guanyem ningú estarà més orgullós que nosaltres i si perdem felicitarem el nostre rival”.


BÈLGICA ACABA TERCERA

El partit pel tercer i quart lloc celebrat ahir va acabar amb triomf de Bèlgica per 2 a 0 sobre Anglaterra. Meunier va obrir el marcador al tercer minut de joc després de rematar una centrada de Chad­li i Hazard va sentenciar el matx al tram final del duel.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts