Os per al retornARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé una dècada després la selecció masculina sènior d’hoquei patins torna a la competició oficial. Ho farà aquest mateix cap de setmana, quan doni el tret de sortida el Campionat d’Europa que se celebra a la Corunya.

L’equip dirigit per Climent Padrós tindrà un os dur de rosegar en el primer partit, ja que s’enfrontarà a Portugal, la vigent campiona continental. A més, els lusitans són un dels màxims referents no només europeus d’aquest esport, sinó també d’arreu del món, ja que sumen 41presències al podi del Campionat d’Europa de manera consecutiva (des del 1939), i un total de 13 títols mundials.

En el retorn a l’elit, la selecció andorrana ha quedat enquadrada en el grup A de l’Europeu, on a més de Portugal també hi seran França, Suïssa i Àustria. D’aquests cinc equips, quatre accediran a a la fase d’eliminatòries dels quarts de final per intentar entrar a la lluita per les medalles.

Pel que fa al combinat nacional, el seleccionador ha escollit un equip encapçalat pels germans Miquel, Llorenç i Gerard, en una plantilla on destaca la joventut dels jugadors, ja que el més veterà té 21 anys, i fins i tot un parell dels jugadors seleccionats no arriben ni tan sols a la majoria d’edat.

tracking