Estades esportives

Homenatge del Nike Camp al barcelonista Juan Carlos Navarro

El blaugrana afirma que encara no ha pres la decisió sobre si seguir jugant o fer-ho en una altra parcel·la del club

Homenatge a Navarro
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nike Camp d’Andorra va viure ahir una tarda especial amb l’homenatge al jugador de l’FC Barcelona Lassa Juan Carlos Navar­ro, que va acudir per vintè any al campus. L’organització va preparar samarretes commemoratives, vídeos especials amb els seus millors moments i amb salutacions de diverses persones i obsequis per a Navarro, la seva dona i la seva filla, unes accions que van estar a punt de fer-li saltar les llàgrimes.

Durant els últims dies el futur de Navarro està centrant l’actualitat del bàsquet blaugrana, ja que algunes informacions apunten que el club no vol comptar amb ell de cara a la propera temporada, però ahir l’escorta va assegurar davant la premsa que “no sé que passarà. Estem parlant amb el club i el que tinc clar és que hi seguiré perquè vaig signar un contracte molt llarg amb el Barça i buscarem la manera de ser útil, però encara no està decidit”.

Sobre la possibilitat de seguir jugant però fer-ho en algun altre club, el blaugrana es va mostrar contundent: “Les opcions que hi ha són jugar o no jugar, però sortir del Barça no és possible.” Per últim, Navarro va parlar sobre quines serien les funcions en cas de retirar-se i va manifestar que “està per decidir, però estaré al costat del primer equip, segur”.

Navarro no va ser l’únic blaugrana a passar ahir pel Nike Camp, ja que a la jornada matinal hi va ser Pierre Oriola. Aquesta tarda serà el torn d’Alberto Abalde i de Xabi López-Aróstegui.

Homenatge del Nike Camp al barcelonista Juan Carlos Navarro

Homenatge del Nike Camp al barcelonista Juan Carlos Navarro

tracking