En espera de 'riders' del país al Commençal Vallnord

En espera de 'riders' del país al Commençal VallnordVALLNORD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Team Commençal Vallnord va celebrar ahir l’acte tradicional previ a cada Copa del Món d’Andorra al Commençal Spot de la Massana, en què van assistir el màxim accionista de la marca, Max Commençal, i tots els riders, amb l’absència de la vigent campiona del món, Myriam Nicole, que es va lesionar a Val di Sole. El màxim dirigent va destacar el paper i els èxits de cadascun d’ells i també va parlar de la possibilitat de poder tenir un andorrà a la primera línia del conjunt en un futur. “Voldríem tenir un rider andorrà. Per tenir-lo cal començar per les escoles de BTT. Aquí a Andorra hi ha molts esquiadors joves i hi haurà un dia que a l’estiu faran bicicleta. Crec que en un futur sortirà un bon rider d’entre tots aquests joves”, va exposar Commençal, que es va mostrar optimista de cara als resultats del cap de setmana.

El favorit per a la victòria a Vallnord-Pal Arinsal en descens, Amaury Pierron, que ve d’assolir tres triomfs seguits, va parlar de les opcions d’obtenir un quart en un escenari “especial”. “És una pista que agrada a tothom i estic confiat, però sé que tothom anirà amb el ganivet entre les dents i no serà fàcil”, va assenyalar Pierron.

Avui comença l’acció real amb la qualificació, en què hi haurà quatre andorrans (Guillem Casal, Blanca i Joan Aracil i Nico Rey), així com el short-track de cross-country, amb Guy Díaz.

tracking