Rugbi de set

La selecció masculina torna a competir sis anys després

Els ‘isards’ disputaran l’Europeu de la conferència 2 a Estònia

La selecció masculina torna a competir sis anys desprésM. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció sènior masculina de rugbi de set tornarà a competir aquest cap de setmana sis anys després des de l’últim cop que ho va fer. Aquest cap de setmana els homes de David Kirikàixili i Jonathan García disputaran la conferència 2 de l’Europeu a Tallinn (Estònia), on disputaran sis partits en dos dies per la renúncia a última hora de San Marino, que fa canviar el format. Amb les variacions hi haurà una lligueta de tots contra tots entre els set equips i els tricolors en jugaran dos dissabte i quatre diumenge.

Pel que fa als objectius dels isards, Jonathan García Xepi va declarar que “mirant els resultats que havíem aconseguit anteriorment, potser ser campions, però ara torna a engegar un projecte, s’ha d’anar de puntetes, ser molt prudent i anar partit a partit”, i va agregar que “la selecció fa bona pinta, però desconeixem el nivell dels rivals”. Sobre la convocatòria, un dels tècnics va assegurar que “hi ha una barreja interessant entre jugadors amb joventut i experiència”.

Per últim, el vicepresident de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR), Jean Marc Fleux, va voler “agrair-ho al Comitè Olímpic Andorrà, ja que sense la seva subvenció no hauríem pogut tornar a la competició”.

tracking