x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ciclisme

La Copa del Món de BTT, a punt de repetir dos anys més a Vallnord

La UCI destaca que la prova massanenca és una referència perquè cada any hi ha millores a l'esdeveniment
Presentació de la Copa del Món de BTT de Vallnord aquest matí

La Copa del Món de BTT a punt per quedar-se dos anys més a Vallnord

Presentació de la Copa del Món de BTT de Vallnord aquest matí

Fernando Galindo
Actualitzada 11/07/2018 a les 17:21
Vallnord ha posat en marxa aquest matí amb una inspecció tècnica del circui i un primer reconeixement dels riders la Copa del Món de BTT que acull l'estació massanenca amb la participació de 552 corredors que pertanyen a 11 equips i representen 39 nacionalitats. I la cita està a punt de tornar a repetir-se per dues edicions més. És la decisió que s'ha de prendre en la reunió que la UCI celebra dilluns i a la que assistirà el cònsol menor, Raül Ferré, i en la que quasi és segur s'encarregarà a Vallnord Pal Arinsal la prova per dos anys més, segons ha anunciat David Baró aquest matí en la presentació de l'esdeveniment.
El cònsol major ha assegurat que "la Copa del Món ha vingut per quedar-se" i s'ha mostrat optimista davant la possibilitat que la Massana sigui seu fixa de la prova. El representant de la delegació de MTB de la UCI, Simon Burney, ha destacat que per l'entitat l'aturada de Vallnord és molt important en el calendari perquè cada any hi ha millores a l'esdeveniment. Millores que inclouen un canvi en la zona d'arribada i sortida des del Planell de Pal per aconseguir més espectacularitat fins a l'espai inferior on hi haurà graderies i pantalles gegants per veure els trams no visibles del recorregut que faran els riders fins a les finals del cap de setmana.

El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, ha remarcat la importància d'aquests esdeveniments com aposta important per crear nous atractius amb els quals s'està aconseguint que hi hagi gairebé tants visitants al juliol com a l'agost.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts