Es queda, de moment

Andrew Albicy no executa la clàusula de rescissió unilateral de contracte que expirava ahir i tot apunta que complirà el tercer any a Andorra

Es queda, de momentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrew Albicy tenia fins ahir per executar la clàusula de rescissió unilateral de contracte. El club no va rebre cap notificació per part del francès, per la qual cosa tot apunta que seguirà una temporada més i complirà l’any de contracte que li queda per arribar al tercer defensant la samarreta tricolor. Ara bé, amb el cas de Jaime Fernández ben fresc, és aviat per confirmar al cent per cent la seva continuïtat. El club tricolor compta amb ell i el base sempre ha mostrat la voluntat de continuar al Principat. Tot i això, sempre ha posat un asterisc al costat, ja que si arriba un equip d’Eurolliga interessat faria les maletes. De moment, sembla que no li ha arribat cap oferta, però a aquestes altures de l’estiu encara es pot produir un canvi de circums­tàncies.

Etiquetes:

L’única diferència que hi ha entre ahir i avui en cas que tingui l’interès formal d’una entitat que juga l’Eurolliga és que ara hauria de negociar amb el club un possible traspàs. Per tant, si el jugador vol marxar s’hauria d’arribar a un acord econòmic, una situació que no sembla gaire complicada en cas que arribi tenint en compte el potencial dels clubs d’Eurolliga, així com el cas de l’altre base estrella de la temporada passada. Sigui com sigui, de moment no s’ha arribat a donar aquest escenari i l’entitat tricolor només preveu que seguirà.

No es dona la mateixa situació amb Jaime Fernández. El madrileny encara no ha abonat els 250.000 euros de la clàusula de rescissió unilateral de contracte. Amb tot, La opinión de Málaga, mitjà que va avançar el traspàs, va assegurar ahir que el pagament es faria en qüestió d’hores i que l’anunci oficial estava pendent dels darrers tràmits burocràtics. Per tant, l’adeu del base madrileny es podria concretar del tot durant les properes hores o, com a molt, dies.

Vitali, dues campanyes

El MoraBanc segueix avançant feina i ahir ja va fer oficial l’arribada de l’italià Michele Vitali, provinent del Germani Brescia Leonessa, on ve de completar una gran temporada en la qual ha estat escollit millor jugador italià dels play-off. Vitali ha signat per a les dues properes temporades i pot jugar d’escorta i d’aler. “Per nosaltres és un moviment important perquè fitxem un jugador que arriba després de tenir un any espectacular a Itàlia. El fet que surti del seu país per venir a jugar amb nosaltres també mostra la seva ambició de fer un pas endavant”, va valorar el director general, Francesc Solana, respecte al fitxatge de Vitali. “Es tracta d’un jugador molt interessant perquè és capaç de fer mal en atac al rival de moltes maneres diferents i sobretot juga cada acció amb un esperit i un coratge que el farà connectar amb el públic”, hi va afegir.

Amb aquesta incorporació, i Dylan Ennis, Guille Colom, David Jelínek, David Walker i Andrew Albicy, la línia exterior per a la propera campanya estaria gairebé tancada i només quedaria incorporar un aler més. La feina s’ha de fer ara sobretot en el joc interior, on només hi ha confirmats Beqa Burjanadze i Oliver Stevic. El club ha d’incorporar tres jugadors alts més.

LA SUB-16 ES REFÀ A L'ÚLTIM QUART CONTRA ÀUSTRIA I JUGARÀ LA FINAL DEL CAMPIONAT D'EUROPA C (81-86)

La selecció andorrana sub-16 continua demostrant un nivell excepcional al Campionat d’Europa de la divisió C. Ahir, en la semifinal, els tricolors van superar una Àustria que encara no havia perdut cap enfrontament al torneig. Els del Principat, però, van haver de patir i ser forts mentalment ja que després d’una bona primera part en què van arribar al descans per davant (41-51), al tercer quart van patir una davallada que els va posar contra les cordes amb un parcial de 24 a 8. Però al darrer període els de Cristian Vegas es van refer i van capgirar el partit (81-86) per assegurar-se un lloc a la final d’avui, en la qual s’enfrontaran a Gal·les. Sergi Serrato, amb 34 punts, i Miguel Martí, amb 16 punts, 9 rebots i 5 assistències, van ser els més valorats del partit.

tracking