Estades esportives

Vives, Aguilar i Claver enceten el 21è Nike Camp de bàsquet

El base del València Basket destaca el creixement del MoraBanc Andorra durant els últims anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’una setmana amb el Nike Camp de futbol en marxa, ahir van arribar els primers convidats a la 21a edició del campus de bàsquet per partida triple. Només hi havia de ser el jugador del València Basket Guillem Vives, però finalment també van venir al Nike Camp Víctor Claver (FC Barcelona) i Pablo Aguilar (sense equip després de ser l’última temporada al Gran Canària).

Guillem Vives tindrà nou entrenador la propera temporada, Jaume Ponsarnau. El català era el tècnic pretès per Francesc Solana per substituir Joan Peñarroya i Vives va assegurar que estan “molt contents”, i va afegir que creu “que està preparat per afrontar el que és ser al València Basket i estem molt satisfets que li hagin donat l’oportunitat”. El base també va parlar del MoraBanc Andorra i va manifestar que suposa “que en no ser-hi en Joan acaba una etapa”, a més d’agregar que “jugo contra ells des de LEB plata i fa il·lusió veure com han anat creixent i millorant com a club, crec que estan fent bé les coses i seguiran cap amunt”.

Qui no té clar el seu futur és Pablo Aguilar, que ha acabat contracte amb l’Herbalife Gran Canària. L’aler-pivot va explicar que està “veient el mercat i parlant amb equips d’Espanya i de fora, però ara mateix estic tranquil mirant a veure què surt”. Preguntat per un possible interès del MoraBanc Andorra, va declarar que “no ho sé, la veritat, crec que podria ser un dels equips, però no n’estic segur. El meu representant parla amb mi i em diu que molts equip s’han assegut a parlar amb ells”. Per últim, Víctor Claver va valorar de manera positiva la continuïtat d’Svetislav Pesic a la banqueta del Barça any més.

Els propers dies al Nike Camp arribaran noms com Joan Carles Navarro i Pierre Oriola.

Vives, Aguilar i Claver enceten el 21è Nike Camp de bàsquet

tracking