El MoraBanc haurà de pagar l''Estu' per Jaime Fernández

El contracte que va signar el base amb l’entitat andorrana recollia una compensació per als col·legials en cas de traspàs

El MoraBanc haurà de pagar l''Estu' per Jaime FernándezFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra no podrà disposar en la seva totalitat dels 250.000 euros que rebrà de l’Unicaja en concepte de rescissió del contracte de Jaime Fernández. El vincle que el base va signar amb el MoraBanc l’estiu passat per tres temporades recollia una compensació econòmica que ambdós clubs van pactar en cas de traspàs a un altre club o d’una segona operació, com ha estat el cas. Per tant, per atendre aquest acord, el club del Principat ha de pagar a l’Estudiantes una part dels 250.000 euros que rebrà per la sortida de Jaime Fernández a l’Unicaja Màlaga.

D’altra banda, el MoraBanc vol demanar la cessió per una temporada del jove montenegrí del Reial Madrid Dino Radoncic. El club blanc ja ha confirmat la seva intenció de cedir la jove perla a un equip de la Lliga Endesa on pugui gaudir de minuts i de protagonisme i on pugui seguir la seva evolució. La possibilitat, tot i que l’aler agrada molt, és complicada. El jugador veu amb molt bons ulls l’opció del UCAM Múrcia, ja que coincidiria amb Javi Juárez, el seu entrenador al júnior merengue. El MoraBanc segueix buscant al mercat un base per pal·liar la baixa de Jaime Fernández i Clevin Hannah, playmaker de l’UCAM i que va rendir a un bon nivell sota les ordres d’Ibon Navarro, és una de les opcions millor col·locades.

tracking