Jaime Fernández se'n va

El base madrileny i l’Unicaja ja han comunicat al MoraBanc la intenció d’abonar la clàusula

Jaime Fernández se'n vaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La història de Jaime Fernández amb el MoraBanc escriu ja el seu epíleg. Un vincle profitós, però efímer, ja que el madrileny només completarà una de les tres temporades que va signar l’estiu passat quan, no sense polèmica, va deixar Estudiantes per arribar a Andorra. Fernández va comunicar ahir al club la voluntat de fer efectiva la clàusula de sortida –250.000 euros– per canviar d’aires i per atendre l’oferta que ja tenia lligada amb l’Unicaja per a tres temporades. Tot feia pensar que la situació es desbloquejaria en qüestió de dies. El propòsit de l’equip malagueny de fer-se amb els serveis de Jaime ha estat molt ferm des del principi i asseguren les fonts consultades que el principal obstacle per donar el vistiplau definitiu ha estat saber com i quan es dipositaria la quantitat que assenyala la clàusula d’escapament del jugador. Les mateixes fonts indiquen que el jugador tenia molt clara la seva voluntat de jugar a l’equip de Luis Casimiro.

Etiquetes:

El MoraBanc no farà cap comunicat ni hi haurà cap reacció fins que no s’oficialitzi l’operació i es faci efectiu el pagament de la clàusula. En principi, demà o dilluns que ve la situació quedaria resolta. Aquesta tarda, curiosament, ambdós clubs es veuran les cares. Barcelona acull el sorteig de la primera fase de l’Eurocup i l’Unicaja és un dels equips participants en la competició. Gorka Aixàs coincidirà amb els representants de l’equip malagueny, el president Eduardo García i el principal valedor de l’arribada de Jaime Fernández a l’Unicaja, el director esportiu Carlos Jiménez.

TEMPS MORT EN LA RENOVACIÓ DE MOUSSA DIAGNE

Moussa Diagne encara desfulla la margarida i es pren més temps per rumiar el seu futur. El jove pivot senegalès, que es va desvincular del FC Barcelona fa uns dies, encara no ha contestat a l’oferta de dos anys que li va fer arribar el MoraBanc Andor­ra. El jugador no es vol marcar cap termini a l’hora de decidir-se i vol seguir valorant pros i contres d’aquesta i altres propostes que té sobre la taula. El jugador mai ha amagat la seva voluntat de continuar de tricolor, ni de bon tros descarta continuar al Principat, però no esvol precipitar a l’hora de prendre una decisió. Diagne es troba a Andorra i el nou tècnic, Ibon Navarro, ja li ha fet saber que compta amb ell per a la propera temporada i li ha traslladat al jugador la il·lusió de tenir-lo a les seves ordres. Una voluntat, la de l’entrenador vitorià, que el senegalès i el seu entorn han valorat molt positivament. Conscients que l’oferta econòmica que li ha fet ara el MoraBanc és inferior a la fitxa que rebia l’any passat (el club pagava el 70% i el Barça un 30%), l’entitat espera que la bona predisposició del pivot, el bon treball que ha fet a la pista durant la temporada i el sentir-se molt còmode i content al país i amb l’afició del Poliesportiu des que va arribar acabin sent motius de pes per donar una resposta definitiva i afirmativa a la continuïtat al club.

tracking