La sub-16 obre l'Europeu arrasant (104-31)

Va derrotar Gibraltar de 73 punts amb Sergi Serrato com a màxim anotador

La sub-16 obre l'Europeu arrasant (104-31)FIBA EUROPE

La selecció andorrana sub-16 va estrenar-se a l’Europeu C de San Marino amb una victòria incontestable contra Gibraltar per 73 punts de diferència, 104 a 31. Els nois de Cristian Vegas van dominar el partit des del primer instant i el marcador al final del primer període ja assenyalava un escandalós 33 a 4 a favor dels tricolors. La diferència entre tots dos combinats nacionals va seguir pujant i al descans ja era de 46 punts favorable als del Principat, gràcies al 59 a 13 que reflectia el marcador.

El matx va seguir sense gaire història a la segona meitat, més enllà de veure fins on podia arribar l’anotació d’Andorra, que va veure com Gibraltar tenia el seu quart més “productiu” just a la represa amb 12 punts, en un duel que va arribar 84 a 25 a l’últim període. I en els últims deu minuts, la diferència al marcador va seguir augmentant fins a la màxima diferència tricolor, els 73 punts amb què es va arribar a la fi dels 40 minuts reglamentaris.

En l’àmbit individual, Sergi Ser­rato va ser el màxim anotador de la selecció andorrana amb un total de 22 punts, mentre que el jugador més destacat del combinat tricolor va ser Miguel Martí, que va aconseguir 20 punts i 23 rebots fins als 30 crèdits de valoració.

Els de Cristian Vegas no tindran gaire temps per celebrar-ho, ja que avui mateix disputen el partit de la segona jornada del grup B, contra Escòcia (15.00 hores). A més de Gibraltar i Escòcia, Andorra comparteix grup amb Gal·les i Malta, i només els dos primers classificats a la fase de grups avancen a la lluita per les medalles, en què els tricolors no hi són des del 2014, quan es van penjar la plata a La Valletta.