Walker renova per una temporada amb el MoraBanc

El termini per presentar ofertes qualificades per renovar jugadors que acaben contracte va finalitzar ahir a la mitjanit

El MoraBanc només anirà al tempteig per WalkerFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra ha anunciat aquest matí la renovació per una temporada de l'aler nord-americà David Walker. El club va presentar una oferta qualificada pel jugador, que acabava contracte amb el club tricolor, per garantir-se el dret a tempteig sobre l’aler nord-americà en cas de que li arribi alguna oferta d’un altre club de la Lliga Endesa. El termini per presentar aquestes ofertes qualificades als jugadors que finalitzaven contracte va acabar ahir a la mitjanit i el club tricolor va decidir presentar-ne només per Walker, i no per Landing Sanè, John Shurna o Colton Iverson, tot i que això no implica que no puguin seguir com a tricolors.

Etiquetes:

Amb l’oferta qualificada del MoraBanc, Walker té fins al 14 de juliol per rebre una oferta d’un altre club de l’ACB. Si arriba aquesta oferta, els tricolors tindran cinc dies per igualar-la, i si no en rep cap, els seus drets a la Lliga Endesa tornaran a ser dels del Principat i el nord-americà seguirà jugant al Poliesportiu.

D’altra banda, ahir l’Eurocup va anunciar que dijous se celebrarà a l’Auditori Mediapro de Barcelona el sorteig de la fase de grups de la competició, que tindrà el MoraBanc Andorra com un dels participants.

A més, diumenge va arrencar el segon torn del Camp Movistar by Liga Endesa, que se celebra al país fins diumenge organitzat per l’ACB i Movistar, i amb la col·laboració dels tricolors.

tracking