Curses de muntanya

Sintu Vives, Julio Rodrigues i Carlos Fernàndez se situen entre els 35 millors a la Buff Epic TrailFAM

Els germans Marc i Òscar Casal estan descansant i preparant-se de ple per a l’Skyrace Comapedrosa després d’haver disputat dues curses molt seguides. És per aquest motiu que no van competir ahir en la cita puntuable per a les Skyrunner Wold Series de La Vall de Boí, la Buff Epic Trail. No obstant això, la cita va comptar amb representació andorrana. Sintu Vives va ser el més ràpid de tots, amb una 28a posició i un temps de 5 h 24’02’’ en una prova que comptava amb 42 quilòmetres i 3.300 metres de desnivell positiu. Per la seva part, Julio Rodrigues i Carlos Fernàndez van debutar en una cursa de la Copa el Món amb una prometedora 33a i 35a posició.