Walker, Sanè i Shurna, entre els candidats del MoraBanc pel dret de tempteig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demà s’acaba el període dels clubs de l’ACB per presentar una oferta qualificada als jugadors que han acabat contracte al juny i se’ls vol renovar a través del dret de tempteig. El MoraBanc Andorra té a hores d’ara uns quants jugadors no renovats i Francesc Solana encara no ha decidit per qui pugnarà per aquesta via. L’únic que té clar el director general de l’entitat tricolor és que si David Walker no accepta l’oferta de renovació que té damunt de la taula, se li farà una oferta qualificada per garantir el dret de tempteig.

Etiquetes:

Landing Sanè i John Shurna també són candidats al dret de tempteig, però no hi ha cap decisió presa al respecte. Un altre dels homes que el club es plantejava retenir per aquesta via era Colton Iverson, però la seva elevada fitxa ha fet que el club hagi pràcticament descartat la seva opció. No obstant això, els del Principat no descarten poder-lo renovar més endavant, depenent de com vagi el mercat i de la seva predisposició a baixar-se el sou, una situació que no serà fàcil tenint en compte que Iverson venia d’estar aturat abans de venir perquè no acceptava segons quines ofertes.

Mentrestant, Solana també treballa en altres fitxatges. Un dels que té més clar que vol és el de Moussa Diagne, però tot i això la seva incorporació, si finalment arriba, podria trigar un temps encara.

tracking