x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
RÚSSIA 2018

Kroos assoleix el miracle (2-1)

El migcampista de la selecció alemanya Toni Kroos celebrant el gol del triomf.

Kroos assoleix el miracle (2-1)

El migcampista de la selecció alemanya Toni Kroos celebrant el gol del triomf.

Actualitzada 24/06/2018 a les 16:52
El migcampista d’Alemanya Toni Kroos va fer ahir un golàs de falta indirecta pràcticament a la dar­rera jugada del matx enfront Suècia (2 a 1). Aquesta diana va servir als de Joachim Löw per no complicar-se la vida de cara a assolir els vuitens de final, tot i que, tot plegat està obert per tots els equips. El xoc va començar de la pitjor manera per als alemanys amb una diana d’Ola Toivonen, mentre Marco Reus va posar les taules a la represa.
En el duel de la tarda del grup F, Mèxic va tornar a vèncer i convèncer amb el joc implementat a l’estadi de Rostov del Don. Els també coneguts com a tricolors van superar i alhora deixar quasi sense opcions de vuitens la República de Corea del Sud en aconseguir un marcador d’1 a 2. El conjunt que dirigeix el seleccionador Juan Carlos Osorio sense cap mena de dubte ha deixat enrere els escàndols extraesportius i s’està centrant únicament i exclusiva en la pilota.

Les declaracions de Javier Chicharito Hernández dient “imaginem-nos coses chingonas” ja és un crit de guerra en aquest país i tots els aficionats i futbolistes s’hi aferren per arribar el més lluny possible en aquesta cita russa de la Copa del Món. Al minut 26 una centrada d’Andrés Guardado va ser interceptada per la mà de Hyunsoo Jang i el col·legiat no va dubtar a assenyalar el punt de penal. Un gran Carlos Vela va transformar-lo sense tremolar i va permetre que els seus companys respiressin pel que fa a l’electrònic, arran que els sud-coreans no van parar d’intentar-ho al contracop. Els que van colpejar de nou, però, van esdevenir els sud-americans per mitjà del Chicharito, que amb una retallada va deixar assegut un defensor rival i va batre el porter definint pel pal curt. Son Heung-min va marcar el de l’honor a les acaballes.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts