olimpisme

Gorka Aràjol s'estrena en vela amb la 18a posició

Gorka Aràjol s'estrena en vela amb la 18a posicióCOA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gorka Aràjol va ser ahir el primer dels 31 esportistes d’Andorra presents als Jocs del Mediterrani de Tarragona a entrar en escena. Va disputar les dues primeres curses de vela en la categoria làser i va estar a la part final de la classificació.

A la primera de les dues proves, el del Principat va finalitzar en 18a posició, mentre que a la segona Aràjol va acabar el 19è. Això fa que després de la primera jornada de competició en vela el tricolor ocupi la 18a posició de la general, que està encapçalada pels espanyols Joel Rodríguez i Joaquín Blanco, seguits pel grec Antonios Bougiouris. Aquest migdia es disputen dues noves curses de les onze que hi ha previstes en la competició de vela en categoria làser.

A més d’Aràjol, avui competeixen quatre esportistes més de la delegació del Comitè Olímpic Andorrà. Després de la decepció d’Esther Barrugués de fa un any als Jocs dels Petits Estats de San Marino, la tiradora disputa aquest matí les eliminatòries de tir en la modalitat de rifle de 10 metres. Si passés a la final, també se celebraria avui mateix, a partir de les 13 hores al pavelló de Sant Salvador.

Els altres tres atletes que debuten avui ho faran en natació. La banderera tricolor a la cerimònia d’inauguració, Mònica Ramírez, competirà en els 100 metres esquena, mentre que Nàdia Tudó i Bernat Lomero ho faran en els 200 lliures i 50 papallona, respectivament.

tracking