olimpisme

Tret de sortida als Jocs del Mediterrani de Tarragona

La cerimònia inaugural se celebrarà a les nou de la nit al Nou Estadi

Tret de sortida als Jocs del Mediterrani de TarragonaSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Jocs del Mediterrani de Tarragona entraran avui en escena amb la cerimònia d’inauguració, a partir de les nou de la nit al Nou Estadi de Tar­ragona, per on desfilaran els 26 països participants, entre els quals Andorra, amb la nedadora Mònica Ramírez com a banderera i amb la resta de delegació tricolor amb 30 esportistes més i dos caps de missió. De cara a l’obertura de demà està confirmada la presència del cap de Govern, Toni Martí, i la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert.

Avui mateix abans de la inauguració ja es posaran en marxa alguns dels esports, com ara el tir amb arc, el futbol o el vòlei, tot i que encara sense presència tricolor. El debut de la delegació andorrana serà demà en vela amb Gorka Aràjol, que disputarà la primera jornada de la competició en la modalitat de làser, mentre que la resta d’esportistes hauran d’esperar fins diumenge.

La 18a edició dels Jocs del Mediterrani, en què competeixen els països dels continents banyats per aquest mar (Àfrica, Àsia i Europa), arriba amb retard, ja que en un principi s’havia de fer l’estiu passat, tot i que a causa dels problemes econòmics es va acordar que la cita tarragonina s’endarrerís un any per poder-la celebrar sense problemes.

tracking