vòlei

Participació rècord al TIM Andorra Vòlei amb 95 equips

L’organització creu que encara té marge de creixement i es marca superar els 100 conjunts de cara a l’any vinent

Participació rècord al TIM Andorra Vòlei amb 95 equipsFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com el seu germà del bàsquet, el TIM Andorra Vòlei ha quallat a la perfecció i ha vist com s’ha consolidat entre els tornejos de base de referència, tant a Andorra com a Espanya. Prova d’això és que en aquesta setena edició, que es disputa del 29 de juny a l’1 de juliol, hi haurà fins a 95 equips participants, dels quals 7 seran masculins, amb tres conjunts sèniors que faran una exhibició i no el jugaran a mode de competició. Aquestes xifres suposen un rècord de participació per a la competició, que ha crescut en 20 equips en un any i s’ha multiplicat gairebé per quatre des de la primera edició del 2012, en la qual hi havia 25 equips.

Una de les inclusions d’enguany és la del Club Vòlei Encamp, que s’afegeix al Valls d’Andorra en la llista d’inscrits andorrans, mentre que el CV Andorra no hi formarà part en aquesta edició. La resta d’equips provenen de Catalunya, el País Basc i les Illes Balears, i en aquest sentit, el màxim responsable de l’organització de l’esdeveniment, Manel Casas, explicava que voldrien mirar d’incloure clubs dels països veïns del nord, ja que considera que encara hi ha molt marge de creixement. “Esperem que l’any vinent puguem superar la barrera dels 100 equips”, indicava Casas ahir.

Per poder-ho fer, haurien d’ampliar les instal·lacions que fan servir. Enguany s’utilitzaran 12 pistes, en les quals es disputaran un total de 183 partits. L’altra novetat d’aquesta setena edició és que es canvia el format de competició i s’utilitza un sistema eliminatori de manera que guanyin o perdin, els equips seguiran disputant enfrontaments fins a determinar una posició final en la classificació.

tracking