Olimpisme

Mònica Ramírez serà la banderera andorrana dels Jocs Mediterranis

El COA anuncia que la nedadora encapçalarà la desfilada tricolor a la inauguració en la recepció del Govern als esportistes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Jocs Mediterranis de Tarragona estan a punt d’arrencar i abans que els esportistes es desplacin cap a la localitat catalana, el cap de Govern, Toni Martí, la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal, van voler desitjar sort als 31 esportistes andorrans que hi participaran en 12 disciplines diferents, a més dels seus entrenadors. El president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí, va aprofitar l’acte per anunciar qui serà la persona encarregada de portar la tricolor en la inauguració d’aquest divendres. “La Mònica Ramírez serà la banderera. Crec que té una trajectòria com a atleta important i s’ho mereix”, exposava Martí.

La nedadora, que ja sabia des de fa uns dies que havia estat l’escollida, va assegurar que no s’ho esperava. “Quan m’ho van dir va ser una gran sorpresa, però sempre fa il·lusió i és un honor ser la banderera”, indicava.

Les primeres competicions arrenquen el divendres mateix en quatre esports, però no serà fins al dissabte quan els andorrans entraran en acció. Quant a les aspiracions, el COA remarcava la dificultat que tindrà la competició, que està considerada la segona de més rellevància a nivell olímpic. “Per fer un bon paper patirem molt perquè als Jocs dels Petits Estats ja som dels dos últims i aquí ens costarà molt”, indicava Jaume Martí. També el cap de Govern va acceptar que “tenir una medalla seria gairebé un miracle”, però afegia dirigint-se als esportistes que “els vostres resultats seran els d’Andorra i els portarem ben dignament perquè hi anem a competir”. Per la seva part, la ministra comentava que “segurament no farem medalla però jo estic convençuda que tindrem molts bons resultats”.

Mònica Ramírez serà la banderera andorrana dels Jocs Mediterranis

tracking