x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Rússia 2018

Evitar més sorpreses

Espanya i Portugal disputen avui el segon enfrontament del Mundial en què esperen encarrilar la classificació per als vuitens
Fonte prova un xut davant Nacho, en el duel de divendres passat entre Portugal i Espanya.

Evitar més sorpreses

Fonte prova un xut davant Nacho, en el duel de divendres passat entre Portugal i Espanya.

Actualitzada 20/06/2018 a les 06:37
La primera jornada del Mundial de Rússia 2018 va concloure ahir en tots els grups i va deixar una primera conclusió clara: està sent la Copa del Món del VAR, però també la de les sorpreses. Alemanya, Brasil, Argentina,... són vàries les seleccions aspirants al títol que no han arrencat com esperaven en ensopegar o empatar en el seu duel inaugural sense que molta gent ho esperés.
En aquest mateix grup de combinats favorits que no van obtenir el triomf en el debut també es troben Espanya i Portugal precisament perquè es van enfrontar entre elles i van signar un empat a 3 amb Cristiano Ronaldo com a principal protagonista del duel. Ambdós conjunts afronten avui el segon partit del Mundial contra Iran i Marroc, respectivament, i és en aquests partits en els quals s’espera d’ells que encarrilin l’accés a la següent ronda i se situïn en les posicions que, teòricament, els pertoca per nom. De fet, si Espanya o Portugal punxen avui, es podrien complicar la classificació per als vuitens de final de manera important i donarien peu a sorpreses encara més grans que les viscudes fins ara, situacions que ambdues seleccions tenen clar que volen evitar.

La roja s’enfrontarà a la líder inesperada del grup B, Iran (20 h), que va tombar al Marroc en el seu duel inaugural. El seleccionador espanyol, Fernando Hierro, va aprofitar la roda de premsa prèvia al duel per sortir al pas de les crítiques que va rebre David de Gea després de la seva actuació del divendres contra Portugal, en què va cometre una errada important en el segon gol. “Jugarà, així us quedeu tranquils”, va declarar el tècnic, que també afegia que Dani Carvajal està en condicions. “Tenim tot el respecte professional quan juguem contra qualsevol rival, però tenim molta confiança en el que fem”, exposava Hierro quan va ser demanat pel duel d’avui.
Molt abans que la roja surti al camp (14 h), Portugal s’enfrontarà al cuer del grup B, el Marroc, que pot quedar eliminat matemàticament si cau. El conjunt lusità, per la seva part, afronta el duel amb la mentalitat clara de guanyar, guiats per la seva estrella, Cristiano Ronaldo. “Hem de jugar millor que com ho vam fer contra Espanya. Hem d’estar al nivell de l’Eurocopa i amb això podrem guanyar”, indicava ahir en roda de premsa el seleccionador portuguès, Fernando Santos.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts