DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Rússia 2018

Kane guia Anglaterra

Els ‘tres lleons’ aconsegueixen un patit triomf contra Tunísia gràcies a un doblet del davanter del Tottenham amb un gol a l’afegit
Kane va fer el gol definitiu amb una rematada de cap dintre de l'àrea petita.

Actualitzada 19/06/2018 a les 07:06
No hi ha cap de les candidates que s’estigui estrenant amb solvència i sense patiment en aquestes primeres jornades del Mundial, i ahir Anglaterra no va ser menys. Els britànics van haver de treballar de valent per superar Tunísia, i el triomf va portar un nom popi ben clar, el de Harry Kane, que va fer els dos gols que van permetre aconseguir el triomf a la seva selecció.
El partit va posar-se ben de cara per als anglesos, quan Kane va aprofitar un rebuig del porter Hassen per situar el 0-1 al minut 11. Anglaterra ja havia avisat abans, però va topar-se amb Hassen, que va lesionar-se poc després del gol i va haver de deixar el camp. Sense el millor porter i amb el marcador en contra, semblava que Tunísia s’ensorraria, però ni de bon tros. Walker va cometre un penal d’infantils, i Ferjani Sassi no ho va desaprofitar per fer l’empat a un gol abans del descans. Els tres lleons volien anar per feina i van buscar el gol abans del descans, però un dels pals de l’estadi de Volgograd va escopir el llançament de Lingard que hauria suposat l’1 a 2 per al conjunt europeu just abans de passar pels vestidors.

A la segona meitat el domini va seguir sent anglès, però sense gairebé cap ocasió gràcies a la bona defensa del combinat africà, que fa poc més d’una setmana ja havia posat en complicacions Espanya en un amistós. Però el mur va aguantar només 91 minuts dels 94 que van disputar-se, i és que en un córner a la desesperada, Anglaterra va aconseguir el gol del triomf gràcies a, un altre cop, Harry Kane. El davanter del Tottenham va fer una diana de caçagols dintre de l’àrea petita en una segona jugada a la sortida d’un tir de cantonada que va donar els tres punts als britànics.
A l’altre partit de la jornada, Bèlgica va superar per 3-0 Panamà, que va jugar el seu primer duel mundialista. Tot i la golejada, no va ser un matx fàcil per als Diables vermells, ja que el porter panameny, Penedo, va aturar totes les accions dels europeus a la primera meitat.

El matx va canviar just a la represa, quan Mertens va aprofitar un rebuig per obrir el marcador amb una bona rematada. Aquesta diana que va enfonsar els panamenys, que van veure com Lukaku, en dues ocasions, sentenciava el partit amb un cop de cap i una acció de qualitat.