Gimnàstica

Ple a vessar al Poliesportiu en una Gimnastrada solidària

Ple a vessar al Poliesportiu en una Gimnastrada solidàriaXAVIER PUJOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Poliesportiu d’Andorra va ser un any més una gran festa de la gimnàstica amb motiu d’una nova edició de la Gimnastrada. Unes 500 gimnastes van formar part de l’esdeveniment entre els sis clubs de rítmica del país (el de Sant Julià, el Serradells, el d’Escaldes, el d’Encamp, el Club Heura de la Massana i el d’Ordino), a més del conjunt de la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG), així com els dos clubs d’artística, el Serradells i el d’Encamp.

Entre totes van poder omplir el Poliesportiu de gom a gom, un fet que es traduïa en solidaritat, ja que la Gimnastrada d’enguany formava part de les 12 hores d’esport Vall Banc contra el càncer. Dels tres euros que es cobraven de l’entrada al Poliesportiu, un anava destinat a l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca).

Des de la federació, es van mostrar molt satisfets de la jornada i d’haver omplert el Poliesportiu. “Hi ha hagut un ambient molt maco. La Gimnastrada és el primer dia en què es troben els clubs de rítmica i artística i es veu una bona barreja de nivells, des de les més petites fins a la selecció”, valorava la presidenta de la FAG, Eva Rodríguez. Enguany la temàtica de la Gimnastrada eren els animals.

tracking