Andorra cau als quarts de final i no podrà defensar el títol de campiona

Andorra cau als quarts de final i no podrà defensar el títol de campionaANDORRA SÈNIOR CUP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La novena edició de l’Andorra Sènior Cup va donar ahir des de primera hora del matí fins ben entrada la tarda el tret de sortida a l’Estadi Nacional, el Centre de Tecnificació d’Ordino i els diversos camps de futbol de la Borda Mateu. Els veterans de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) van aixecar el títol la temporada passada, mentre que ahir van quedar eliminats del torneig als quarts de final en perdre per dos gols a un enfront un dels equips amb més ex-futbolistes internacionals i, per tant, candidat al trofeu d’enguany, Malta.

El Bemiser Team de Saragossa es va colar a les semifinals, que se celebren avui i posteriorment la final, i es veu les cares davant l’Olympique de Marsella. Els francesos van estar a punt de caure, ja que el Girona va posar-los les coses ben complicades i fins i tot a les acaballes l’exprofessional Delfí Geli va errar un penal i els gironins tampoc van ser capaços d’aprofitar el refús. L’altra semifinal la protagonitzen els maltesos amb el CD Juventud Rondilla de Valladolid. Certament, un duel d’alt voltatge perquè quan van aterrar al Principat van creuar la frontera amb l’etiqueta de favorits.

L’organitzador d’aquesta festa de l’esport rei sènior que creix any rere any, Talín Puyaltó, va comentar que “ha anat tot molt bé i estem ben orgullosos per com ens hem consolidat. A més, els conjunts estan encantats”.

tracking