Guille Colom espera jugar més minuts el curs vinent

El base andorrà renova per a dues temporades amb el MoraBanc

Guille Colom espera jugar més minuts el curs vinentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va anunciar ahir a primera hora del matí la renovació per a dues temporades de Guille Colom. Més tard, el capità i únic andorrà de l’equip es va mostrar molt satisfet de seguir al club que l’ha vist créixer fins a l’ACB i va assegurar que no havia valorat cap altra opció. “Estic molt content, crec que l’afició m’estima i se sent orgullosa de tenir un jugador de casa. El tracte del club sempre ha estat ex­cel·lent i no em plantejava res més que renovar i seguir creixent aquí”, va explicar Colom.

També el club, de la mà de Francesc Solana, va mostrar la satisfacció de seguir comptant amb ell. “Estem contents de la seva aportació com a capità i esperem que pugui seguir sent un mirall per als nens de la nostra base”, va comentar el director general. No obstant això, Colom, així com el club, esperen que pugui disputar més minuts després de jugar 24 partits amb una mitjana de 4 minuts per duel el curs passat. “Crec que he millorat i aquest any he de fer un pas endavant més perquè aquí no es regalen els minuts. Estic preparat per fer-ho.”

Amb David Jelínek ja són dues les peces lligades del curs passat. No obstant això, és de preveure que seguiran caient més, com la d’Oliver Stevic, tal com va deixar entreveure ahir Solana. “Tenim clar que els jugadors que tenim amb nosaltres i que volem que segueixin els podem avançar més ràpid [els fitxatges]”, va indicar el director general.

Per altra banda, ahir es va confirmar el MoraBanc com un dels 24 clubs que disputaran la propera edició de l’Eurocup.

tracking