Trial

Sant Julià acollirà dos dies de trial de motos clàssiques

Està reservat per a motocicletes fabricades abans de l’any 1984

Sant Julià acollirà dos dies de trial de motos clàssiquesM. M. / ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Julià de Lòria es consolida com un dels epicentres del trial, i el 30 de juny i 1 de juliol estrenarà una nova competició, els 2 Dies de trial clàssic, que organitzarà a la parròquia laurediana l’Andorra Trial Club amb la col·laboració de la Federació Motociclista d’Andorra i del comú de Sant Julià de Lòria.

La competició estarà reservada per a motos fabricades abans del 1984 i hi haurà tres categories, groc, verd i blau, en funció de la dificultat. A més, també hi haurà subcategories en funció de l’antiguitat de les motos.

En aquesta nova prova hi haurà 170 participants després que es tanquessin les inscripcions, amb pilots arribats d’Espanya i França, majoritàriament, i també amb alguns corredors vinguts de Bèlgica i Itàlia. En un primer moment, el límit estava establert en 150 persones, però vista la gran demanda, els organitzadors van decidir ampliar el nombre de participants.

Xavi Crespo, president de l’Andorra Trial Club, va assegurar que “la idea és poder repetir el temps que faci falta i tenim ganes de fer-ho”.

tracking