Hoquei patins

Llorenç Miquel deixa Itàlia i fitxa pel Sant Feliu

El jugador andorrà no ha arribat a un acord amb el Bassano

Llorenç Miquel deixa Itàlia i fitxa pel Sant FeliuINSTAGRAM SANT FELIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador andorrà d’hoquei patins Llorenç Miquel no continuarà competint a la primera divisió d’Itàlia la temporada vinent, ja que “no hem pogut tancar res amb el Bassano i tornaré cap a Catalunya. Aniré a jugar al Sant Feliu de Codines, de la primera divisió espanyola [OK Lliga Plata]”, va explicar al Diari Miquel. I de fet les xarxes socials de l’entitat catalana van oficialitzar aquesta arribada per a una campanya. La intenció inicial era la de seguir amb el màster de camins a terres italianes deixant el Thiene. Ara bé, finalment ha canviat de plans i, com sempre, amb un somriure.

De la seva part, el seu germà, Gerard, segueix en plenes negociacions amb l’Igualada Hoquei Club Rigat de l’OK Lliga i pròximament podria anunciar que seguirà un curs més a les files del conjunt del Penedès. Certament la prioritat és la de quedar-se, encara que tal com li ha passat al Llorenç, si totes les parts implicades no es posen d’acord buscarà una altra possibilitat.

D’altra banda, el Campionat d’Espanya sub-17 de seleccions autonòmiques engega avui a la Corunya i finalitzarà diumenge. Hi haurà participació andorrana sota les ordres de Roger Corral i els primers rivals dels tricolors seran Euskadi i Navarra.

tracking