El Madrid pagarà dos milions per fitxar Julen Lopetegui

El tècnic basc s’incorporarà a la ‘Casa Blanca’ tan bon punt finalitzi la participació d’Espanya al Mundial

El Madrid pagarà dos milions per fitxar Julen Lopetegui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid va sorprendre ahir el món del futbol en general anunciant que el seleccionador espanyol Julen Lopetegui assumirà les regnes d’entrenador les tres pròximes temporades. Això sí, un cop acabi la participació d’Espanya al Mundial de Rússia, que engega demà amb un matx entre l’amfitriona i Aràbia Saudita (17.00 hores). En qualsevol cas Florentino Pérez haurà de passar per caixa i abonar els dos milions de clàusula per rescindir el contracte del basc, que tot just a finals de maig havia renovat de la mà del nou president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales.

Etiquetes:

Lopetegui, de 51 anys, succeirà així Zinedine Zidane i se li girarà bastanta feina de cara a preparar el que serà el nou Madrid. Les patates calentes dins del vestidor estaran a l’ordre del dia, com per exemple, la de Cristiano Ronaldo, Gareth Bale o Karim Benzema. Alhora estarà pendent de les possibles arribades de Neymar Júnior o Harry Kane. No obstant això, els seus homes blancs de confiança de la Roja ho seran alhora a la Casa Blanca i el debat de la titularitat d’Isco Alarcón sembla que es tancarà fins que el malagueny torni a badar. “No puc ocultar que Isco m’agrada i crec en ell”, va explicar el protagonista en el seu moment. També l’avalen dos cursos al Porto.

GRIEZMAN AL BARÇA, SEGONS ELS MITJANS DE LA CIUTAT COMTAL

L’estrella de la selecció francesa, Antoine Griezmann, va comparèixer ahir en roda de premsa i sorprenentment no va parlar ni esclarir definitivament el seu futur. És a dir, si accepta la milionària oferta de l’Atlètic de Madrid o si canvia d’aires aterrant al Futbol Club Barcelona. Durant la seva intervenció, el suspens en aquest sentit va ser una tònica: “no és el dia, tot i que tinc la decisió presa”, va manifestar. Alguns mitjans de comunicació de la Ciutat Comtal van explicar que el fet que no digués res es va deure que la seva clàusula passa de 200 a 100 milions d’euros a partir del proper 1 de juliol i qualsevol intervenció podria comportar problemes per a l’entitat blaugrana.

tracking