esport

Gerard de la Casa s'adjudica la Pujada a Guia de Isora

Gerard de la Casa va vèncer el cap de setmana passat a la novena edició de la Pujada a Guia de Isora, a Tenerife. El del Principat es va adjudicar la prova en la categoria 3 (Turismes), després d’aconseguir una marca de 6’29”215 a bord del seu Subaru de l’equip Baporo Motorsport. El triomf de De la Casa va ser contundent, ja que va superar en nou segons el seu màxim perseguidor, José Aznar, i en 14 el tercer classificat, Salvador Tineo. El corredor andorrà va assegurar després de la cursa que “estic molt satisfet per com s’ha desenvolupat la prova”, i va afegir que “a Tenerife hem fet un pas important de cara a la conquesta del títol”.

No van tenir tanta sort Joan Vinyes i el seu company Jaime Font a la cita navarresa del Campionat d’Espanya de Resistència. A la primera cursa sortien des de l’últim lloc de la graella i van acabar setens, mentre que a la segona, un rival se’ls va endur per davant abans del primer revolt quan tot just portaven 100 metres.