El Vall Banc es reforça amb el gal Cédric Fauré

El Vall Banc es reforça amb el gal Cédric Fauré

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Vall Banc Santa Coloma va anunciar ahir el seu primer fitxatge de cara a la participació europea d’aquest any. Es tracta de Cédric Fauré, davanter centre francès de 39 anys que prové de Bèlgica, on ha jugat tant a la primera divisió (on va fer nou gols en 33 partits), com a segona.

Però la seva millor etapa va ser sense dubte a França, i en particular al Tolosa. L’any 2003 va guanyar la lliga de segona divisió i va aconseguir l’ascens sent el màxim golejador de la competició, amb 20 dianes en 36 duels. A la seva primera temporada a la Ligue 1 gal·la, va fer 10 gols, i també ha tingut tres etapes més a la màxima categoria francesa amb el Le Havre, Le Mans i el Guingamp. A més, la temporada 2011-2012 va tornar a ser el màxim golejador de segona a les files de l’Stade Reims.

L’arribada de Fauré es basa principalment per reforçar el Vall Banc Santa Coloma per la competició europea, i és que els del Principat coneixeran avui el rival a la ronda preliminar de la Lliga de Campions que es farà a Gibraltar amb format de final de quatre. Els colomencs són caps de sèrie amb els amfitrions (Lincoln Red Imps), i s’enfrontaran a les semifinals del 26 de juny a La Fiorita de San Marino o al KF Drita de Kosovo, que s’estrena en competició continental.

tracking