bàsquet 3x3

Rússia i els Estats Units no donen opcions a la selecció

Les tricolors cauen de manera contundent contra les dues favorites del grup a l’estrena al Campionat del Món a Manila

Rússia i els Estats Units no donen opcions a la seleccióFIBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció femenina de bàsquet 3x3 va perdre ahir els dos primers partits de la fase de grups del Mundial que s’està celebrant a les Filipines. El sorteig del calendari va decidir que les tricolors s’enfrontessin durant la primera jornada a les dues rivals més fortes del grup i tant Rússia com Estats Units van complir els pronòstics.

Al primer matx, el conjunt rus es va imposar al combinat nacional per 9 a 21. El duel va començar igualat, però amb un parcial de 0 a 6 el conjunt rus va trencar el partit liderat per Liudmila Sapova, campiona d’Europa amb la seva selecció de bàsquet, que va ser la màxima anotadora del matx amb 10 punts. A la banda andorrana, Eva Vilarrubla va liderar l’anotació amb 4 punts.

En el segon partit, els Estats Units també es van imposar amb contundència a Andorra amb una victòria per 21 a 6, després d’un inici per les nord-americanes de 9 a 2 que va decantar el matx al seu favor des de ben d’hora. Eva Vilarrubla va tornar a ser la màxima anotadora d’Andor­ra amb 5 punts i dels Estats Units Ruth Hebard en va fer 7.

Demà la selecció s’enfrontarà a la resta de rivals del grup. El primer matx serà contra l’Iran a les 7.20 h (hora andorrana), i l’altre contra Uganda a les 8.30 h.

tracking