automobilisme

Joan Vinyes puja al podi absolut al Ral·li d'Ourense

Joan Vinyes puja al podi absolut al Ral·li d'OurenseFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes i el seu copilot, Jordi Mercader, van finalitzar en tercera plaça absoluta la 51a edició del Ral·li d’Ourense, puntuable per al Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt. A més, l’andorrà va ser el vencedor de la categoria N5.

Tot i el bon resultat final, la prova no va ser gens fàcil per a Vinyes i Mercader, que durant la primera etapa van patir una sortida que els va fer baixar fins a la cinquena posició del ral·li. “La situació era molt delicada i vam anar a parar a la cuneta. Després d’intentar sortir i no aconseguir-ho vaig pensar que ens hi quedàvem”, va relatar Vinyes, en una primera jornada marcada per la meteorologia adversa.

A la segona etapa, l’objectiu del del Principat era poder acabar la competició sense prendre riscos excessius. Però la situació va canviar amb els abandonaments de Pernía i Pardo, els dos rivals que hi havia davant de Vinyes, fet que va permetre a l’andorrà pujar al podi final. Després de la prova va assegurar que “ens hauria agradat estar al podi d’una altra manera, però les curses són així”. A més, li va dedicar el resultat a Santi Cañizares, ex-porter espanyol i company de Vinyes a Suzuki, que al març va perdre un fill de cinc anys a causa d’un càncer.

tracking