Bàsquet

Joan Peñarroya assegura que és el millor moment per acabar el cicle al MoraBanc

El tècnic s'ha emocionat en el comiat del club i s'ha mostrat satisfet d'haver aconseguit que el Poliesportiu estigui ple d'aficionats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya ha comparegut per acomiadar-se el MoraBanc i ha manifestat que "segurament no hi ha millor moment per acabar aquest cicle, potser hagués pogut acabar abans o després, però crec que és un bon moment". El MoraBanc Andorra ha celebrat una roda de premsa aquest matí per explicar els motius de la marxa de Joan Peñarroya després de vuit temporades a la banqueta del club. El primer en agafar la paraula ha estat el president Gorka Aixàs, que ha explicat que "els cicles es compleixen, i creiem que ens queda poc marge de creixement plegats", a més el dirigent ha destacat que "qualsevol paraula d'agraïment que digui es quedarà curta per dir el que sento".

En una compareixença marcada per l'emotivitat, el director general Francesc Solana, ha volgut agrair la feina del tècnic egarenc, i ha assegurat que "no podíem imaginar fins a on arribariem junts", i que "el Joan ha estat una peça clau per poder arribar fins aquí".

De la seva banda, un Joan Peñarroya visiblement emocionat, ha agraït "a Gorka Aixàs i Francesc Solana per haver-me portat, i perquè el canvi allà queda i el recordarem", també a tothom amb qui ha treballat al club, com metges, fisioterapeutes, delegats, preparadors físics, entrenadors ajudants i als jugadors, a més de la premsa, el Govern d'Andorra, especialment a Toni Martí, i al MoraBanc com a principals patrocinadors, i també a la resta d'sponsors que ha tingut el club. Però sobretot, el ja ex-tècnic ha volgut agrair a l'afició perquè "vam arribar sent-ne poquets, però la meva major satisfacció és que marxo amb un Poliesportiu ple, i amb una comunió amb l'afició que és el que més em congratula com a professional".

Pel que fa al futur, Francesc Solana ha confirmat que Jaume Ponsarnau és el candidat per agafar les regnes de Peñarroya, a més de Salva Maldonado, Ibón Navarro i Diego Ocampo, i ha remarcat que «intentarem tenir el substitut el més aviat possible».

Joan Peñarroya assegura que és el millor moment per acabar el cicle al MoraBanc

Joan Peñarroya assegura que és el millor moment per acabar el cicle al MoraBanc

tracking