olimpisme

Andorra tindrà 33 atletes als Jocs del Mediterrani

La delegació estarà completada per 13 tècnics i dos caps de missió

Andorra tindrà 33 atletes als Jocs del Mediterrani

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè Olímpic Andorrà va anunciar ahir la delegació definitiva per als Jocs del Mediterrani de Tarragona, que tindran 33 esportistes que participaran en 13 disciplines diferents. A més dels participants, la delegació estarà completada per 13 tècnics de respectius esports, a més de Jordi Orteu i Josep Besolí, com a cap de missió, i assistent de cap de missió. Els 33 atletes tricolors suposa un important increment respecte als 14 esportistes que van representar Andorra als Jocs de Mersin (Turquia) que es van fer l’any 2013.

L’esport amb més representants serà el bàsquet 3x3, que en aquesta cita es disputa amb esportistes sub-23. Andorra ha aconseguit la classificació tant en categoria masculina com femenina, i tindrà vuit esportistes participant-hi, on destaca Clàudia Guri, que després d’anunciar que deixava l’atletisme, serà a la disciplina de 3x3. Els altres dos esports amb més representants són el golf i la natació, en tots dos casos amb quatre representants.

A més, a la delegació destaca la mescla entre veterania i joventut, amb la presència de l’experimentat tirador Joan Tomàs i del tennista Jamba Poux, o dels joves representants en esports com el taekwondo i el judo, amb Jorge González i Alda Babi i Karim Nsir respectivament.

tracking