“Opcions de seguir”

El capità Oliver Stevic estarà tres mesos de baixa en haver passat pel quiròfan

“Opcions de seguir”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra va anunciar durant la tarda d’ahir, mitjançant un comunicat oficial, que “Oliver Stevic ha estat operat amb èxit d’un trencament parcial del tendó d’Aquil·les dret. El període de recuperació estimat pel pivot serbi és de tres mesos”. Al llarg d’aquesta temporada, que va finalitzar la setmana anterior al Palau Blaugrana amb l’eliminació als quarts de final del play-off de la Lliga Endesa (2 a 1), el capità no va estar sempre al cent per cent d’aquest peu i per posar un exemple, ja que a la vuitena jornada de fase regular de la competició domèstica contra el Real Betis Energía Plus, va saltar al parquet únicament cinc minuts.

I cal destacar que en d’altres cites va jugar encara menys, com davant del Movistar Estudiantes, tan sol tres minutets. Comparant i analitzant estadístiques del curs 2016-2017 amb aquest, disputa dos minuts menys de mitjana per partit, amb un total de setze, això pel que fa al marc ACB. És a dir, l’Eurocup en aquest cas menja a banda. No obstant això, tenint en compte aquests problemes que ha anat arrossegant i recentment ha fulminat amb el quiròfan, el mèrit de l’esportista és considerable i el seu compromís ha arribat, com no podia ser d’una altra manera, als despatxos. “Va fer un esforç molt gran en aquesta recta final de campanya. El club ho agraeix i ho valora i té les seves opcions de seguir amb nosaltres”.

Unes paraules de Solana que van connectar a les mil meravelles amb unes declaracions també seves d’aquest dilluns després de l’entrega del premi MoraBanc com a jugador més solvent a Jaka Blazic: “és bo que es quedin com més jugadors millor. Aquesta temporada hem tingut un equip ben complet i s’ha demostrat al final. Una entitat seriosa a l’hora de realitzar els pagaments i amb una afició espectacular”. Per tant, lligant fils tot sembla indicar que aquesta lesió no hauria de ser un condicionant perquè Stevic tingui damunt la taula l’oferta de renovació. Ara bé, en el món de l’esport ja se sap com funcionen aquestes coses, i segur que si els terminis de recuperació es compleixen ajudarà.

A finals d’agost del 2017 va donar una entrevista al Diari i va dir que “no he tingut en consideració cap proposta de fora i espero estar aquí el màxim de temps”. Els seus nous números en 37 partits: 6 punts, 3 rebots i 8 de valoració (mitjanes).

tracking