Motociclisme

Xavi Cardelús acaba 22è a la seva tercera 'wild card'

Va tancar la taula classificatòria al Gran Premi d’Itàlia de Moto2

Xavi Cardelús, a l'Europeu de Moto2TEAM STYLOBIKE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús segueix acumulant experiència a l’elit del motociclisme, i ahir va completar la seva tercera wild card al Gran Premi d’Itàlia de Moto2 disputat al circuit de Mugello. L’andorrà va acabar en 22è lloc (última de les posicions dels pilots que van completar la cursa) en una carrera que va començar avançant dos pilots a la sortida, però a final de la recta va marxar llarg i va perdre aquestes dues places. La carrera la va guanyar el pilot portuguès Miguel Oliveira, que va estar acompanyat al podi per Lorenzo Baldasarri i Joan Mir.

Després de la prova, Cardelús va assegurar que “m’he concentrat sobretot a marcar un ritme el més constant possible i no cometre errades, però a mida que passaven les voltes, costava més mantenir el ritme perquè l’exigència física era molt alta”. A més, va afegir que “segueixo acumulant experiència i aprenentatge, que és el que toca per no deixar de créixer com a pilot”.

A MotoGP, el resident Jorge Lorenzo va guanyar una cursa un any i mig després en superar Dovizioso i Rossi. El líder del Mundial, Marc Márquez, va quedar fora dels punts (16è) després de patir una caiguda.

tracking