x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Les 'núvies' de Peñarroya

La continuïtat de l’egarenc com a tècnic del MoraBanc és força complicada, tot i el canvi de plans del club amb ell
L'encara entrenador del BC MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, aquesta temporada al Poliesportiu d'Andorra.

Les 'núvies' de Peñarroya

L'encara entrenador del BC MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, aquesta temporada al Poliesportiu d'Andorra.

Fernando Galindo
Actualitzada 04/06/2018 a les 15:50
La temporada del Bàsquet Club MoraBanc Andorra va acabar divendres passat amb l’eliminació als quarts de final del play-off de la Lliga Endesa enfront el Futbol Club Barcelona Lassa (1 a 2). Ara el que toca des dels despatxos és començar a confeccionar un nou projecte per a la campanya 2018-2019. El director general, Francesc Solana, va oferir al Palau Blaugrana, una declaració si més no significativa respecte al dubte de la continuïtat de l’actual tècnic, Joan Peñarroya, que l’estiu passat va renovar per només un curs: “segur que ell té més ambició que la que li pot donar el club”. Una referència a l’egarenc que va sonar a sortida després de vuit anys com a propietari de la banqueta del MoraBanc.
Ara bé, el periodista del lloc web encestando, Javier Maestro, va més enllà, ja que va publicar ahir un article explicant que l’entitat andorrana tenia decidit “des de fa uns mesos que no li oferiria la renovació”, encara que actualment “no és impossible que segueixi, si bé és més probable que voli a un altre equip”. Peñarroya, segons el mateix portal, té una sèrie de núvies ACB, i és que les dues últimes grans temporades que ha acumulat al Principat no han passat desapercebudes. A més, el caràcter que mostra durant els partits i la seva joventut agraden molt de fronteres cap a fora. L’Unicaja de Màlaga, el Movistar Estudiantes i el Montakit Fuenlabrada estarien interessats a contractar els seus serveis.

Els malaguenys serien l’elecció més interessan per a Joan Peñar­roya, que veuria amb bons ulls aterrar a la ciutat andalusa perquè suposaria un pas endavant important en la seva carrera. Arribaria a un dels etiquetats com a grans de la competició domèstica, amb un pressupost suculent, i alhora es retrobaria amb el pivot georgià Giorgi Shermadini, que a la 2016-2017 el va portar, amb la tricolor, a quallar una campanya impressionant i consegüentment va adquirir un contracte d’or. Cal destacar que hi ha més noms propis per substituir Joan Plaza, com el de Fotis Katsikaris, Luis Casimiro o Sergio Scariolo.
D’altra banda, l’Estudiantes també roman atent als moviments del de Terrassa, i tal com va escriure Maestro, “el Fuenlabrada el fitxaria amb els ulls tancats”. Diversitat de temptacions per a Peñarroya, mentre que el MoraBanc Andorra, per si de cas, compta amb tres candidats bastant clars per succeir-lo.


JOAN PEÑARROYA AGRADA A ITÀLIA

No únicament la lliga espanyola ha seguit els passos de l’egarenc, ja que mitjans de comunicació italians van publicar al llarg del cap de setmana passat que el Sidigas Avellino (Lega A) el té a la llista, juntament amb Jure Zdovc. En qualsevol cas, semblaria una opció certament complicada.
  • #3 Paco
    (04/06/18 20:03)

    Que no marxi Paco Vazquez ni Eudal. Peñarroya... demà mateix si vol!

    Respondre
  • #2 A10
    (04/06/18 19:35)

    Bueno, pues molt be, pues adeu!

    Respondre
  • #1 Yuga
    (04/06/18 13:02)

    Que marxi! És molt antipàtic!

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts