La selecció suma un nou duel invicta

Va empatar a zero amb Cap Verd a Lisboa, tot i caure posteriorment als penals

La selecció suma un nou duel invictaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra va sumar ahir un empat a zero contra Cap Verd en un duel amistós disputat a Lisboa per preparar el debut a la Lliga de les Nacions, el que significa el segon matx consecutiu per als de Koldo Álvarez sense perdre i sense encaixar gols, després de la victòria contra Liechtenstein del mes de març passat.

Els de Cap Verd van portar el domini del joc des de l’inici i posaven a prova Josep Gomes, que va fer intervencions de mèrit per evitar els gols africans. Els tricolors no es quedaven enrere i buscaven apropar-se amb atac per les bandes i a través de les jugades d’estratègia. A la segona meitat va arribar l’ocasió de gol més clara del partit, quan a la sortida d’un córner i després d’un rebuig del porter, Ludo Clemente va enviar la pilota al travesser després d’una potent rematada que va sorprendre la defensa. El duel també va deixar els debuts de Joan Cervós i Marc Ferré amb la selecció absoluta.

L’amistós es va jugar per fer-lo coincidir amb el trofeu Taça d’Almada, per això amb el 0-0 al final dels 90 minuts, es va disputar una tanda de penals per decidir el guanyador. Cap Verd es va imposar per 4-2.

El seleccionador Koldo Álvarez va afirmar després del matx que “el balanç és positiu, sobretot pel fet de no encaixar gol”, i va afegir que “els jugadors es buiden i cada cop sumem més coses ben fetes”.

tracking