Tennis

Vicky Jiménez es corona reina de París sota la Torre Eiffel

La tennista andorrana aixeca el títol del 9è Roland Garros sub-13 després d’una duríssima finalT

Vicky Jiménez es corona reina de París sota la Torre EiffelJOAN JIMÉNEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez Kasintseva es va coronar ahir reina de París, i a més a més, justament a sota de la Torre Eiffel. La jove tennista andorrana es va embutxacar la final del 9è Roland Garros sub-13 en superar la nord-americana Clervie Ngounoue per 4 a 1, 1 a 4 i, per últim, 8 a 6 al tie-break. L’enfrontament va despertar moltíssima expectació en aquesta pista central ubicada al monument més visitat de la capital francesa, fet que va fer que ambdues esportistes visquessin un matx impressionant pel que fa a ambient.

“Ha començat endolladíssima i no ha donat opció a la seva rival. Ara bé, en el segon set l’americana no ha parat de donar cops forts i ha estat superior”, va engegar pletòric l’entrenador i pare, Joan Jiménez. Al que hi va afegir que “ha estat realment bé tota l’estona, però quasi perd, encara que ha salvat un match ball de manera increïble. També hem tingut una mica de sort [sempre és necessària en aquests casos]”. La protagonista va confessar amb emoció que “he viscut un somni brutal. La veritat és que m’ha suposat un repte difícil i he intentat lluitar al màxim cada punt. Puc dir que em trobo en un moment de forma òptim físicament parlant”. Després de recollir el trofeu va poder realitzar un partit de dobles d’exhibició amb Steffi Graf i Andre Agassi, exprofessionals i ambaixadors d’aquest Longines Future Tennis Aces, a més del vencedor en categoria masculina, el suís Kilian Feldbausch.

Vicky Jiménez va ser premiada amb un rellotge de la marca patrocinadora del torneig i una beca anual, que li serà abonada fins que compleixi 16 anys (en té 12). La seva setmana fantàstica no va acabar-se aquí, arran que aquest matí (11.00 h) estarà a la pista Philippe Chatrier participant en el sorteig del duel que pertoqui.

tracking