Motociclisme

Cardelús comença avui el Gran Premi d'Itàlia des de l'última posició de la graella de pilotsSTYLOBIKE

La jornada d’ahir al circuit italià de Mugello no va ser gaire positiva per al pilot andorrà Xavi Cardelús, ja que avui (a partir de les 12.20 hores) engega el Gran Premi d’Itàlia del Mundial de Moto2 des de la darrera posició de la graella de pilots. La qualificació no li va anar massa bé i es va haver de conformar amb la 33a plaça, amb una marca de volta ràpida d’1’55”, mentre que el primer classificat, Mattia Pasini, per exemple, va adjudicar-se la pole position amb un crono d’1’51”. En qualsevol cas, el corredor de l’equip Stylobike continua amb el seu procés d’adaptació i aprenentatge a la competició i va deixar clar que “sabem que el camí és llarg”.