Ambició sense sostre

Tot i la històrica temporada del MoraBanc Andorra, l’entitat aspira a seguir apujant el nivell com ha anat fent al llarg dels últims anys

Ambició sense sostreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Si una cosa ha tingut enguany el MoraBanc Andorra és ambició, i aquesta ha estat una de les armes clau per aconseguir la temporada que han fet els homes de Joan Peñarroya. Però ni molt menys la fam de l’equip ni de l’entitat acaba aquí, tal com es pot desprendre de les paraules de Gorka Aixàs, que va assegurar que “sí, hem fet la millor temporada de la història fins ara, però segur que en farem de millors”.

La trajectòria del club els últims anys és únicament ascendent curs rere curs, i preguntat sobre on pot estar el sostre de l’equip, el president ho té clar: “ens el posarem amb el treball diari, amb això no tenim problema”. A més, va remarcar que “treballarem per seguir creixent, volíem ser a semifinals, i no ho hem pogut fer, però serà una passa que farem tard o d’hora”. Sobre les fites de l’equip, el director general, Francesc Solana, va destacar el fet d’“acabar per davant d’un club que té quasi 20 milions d’euros de pressupost i que juga Eurolliga, és per estar orgullosos”, en referència a l’Unicaja. Pel que fa a l’ambició futura, per Solana, “estem a prop del sostre perquè hi ha molta diferència amb els cinc grans”, i va agregar que “hem de competir i treure el cap, i algun any segur que ens toca cara i fem alguna cosa que no està dintre del guió”.

El General Manager del club també va voler emfatitzar en el paper de l’afició durant els últims anys com a element clau del creixement del club: “el que ha passat els últims dies demostra que la nostra crescuda com a entitat va endavant, i això ens ajudarà a créixer en altres aspectes, però el de la massa social és molt important”. Per cloure, va explicar que “ha estat un curs especial perquè cada any ho fem millor. El llistó és aquest, i veurem si el superem”.

LA PLANTILLA, SATISFETA

La valoració dels jugadors també ha estat bona, tot i l’últim cop al Blaugrana. Oliver Stevic va manifestar que “és cert que ara estem amb l’ànim baix, però hem d’estar orgullosos de la temporada que hem fet”, i va recalcar que “ha estat històrica, amb una segona volta increïble i forçant el Barça a jugar el seu millor bàsquet”. El company del serbi a la capitania, Guille Colom, també es va mostrar en la mateixa línia, i va declarar que “l’inici va ser una mica dur, però hem reaccionat i la segona volta ha estat espectacular, i importa com acabes, no com comences”. El petit dels Colom va acabar concloent de manera contundent que “aquestes coses en uns anys es recordaran”.

A més dels capitans, dos dels nouvinguts d’aquest curs van seguir en la línia dels seus companys de vestidor. Va costar-li més a Jaime Fernández, capcot després del partit per l’actuació col·lectiva i individual, va admetre que “hem de tenir el cap ben alt”. A nivell personal, en la seva primera experiència fora de l’Estudiantes, va mostrar-se “molt content per haver pres aquesta decisió”.

Un altre dels nous, Moussa Diagne, va destacar l’afició, afirmant que “mereixen un títol en un club que cada any creix i lluita més, i tard o d’hora jugarà una final”. Sobre el seu futur (està cedit pel Barça) va afirmar que “jo estic feliç i content a Andorra, però els meus drets els té el Barça, i ja saps com són les coses”.

tracking