ACB lliga endesa

El Morabanc busca repetir avui la victòria al Palau

El MoraBanc Andorra buscarà repetir la proesa de vèncer al Palau Blaugrana i classificar-se per a les semifinals de la Lliga Endesa

El MoraBanc jugarà el play-offFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ara sí que sí, guanyar o cap a casa, no hi ha més opció. El partidàs que va fer el MoraBanc Andorra al Palau Blaugrana al primer matx de la sèrie va donar cert matalàs als tricolors, però avui ja no existeix marge d’error i només hi ha dues opcions: fer història o posar el punt final a la que seria una gran temporada independentment del que passi avui.

El favorit segueix sent el Barça, per plantilla, per pressupost, per història i perquè juga a casa, però si una cosa han demostrat els tricolors és que d’il·lusió i ambició no els en falta absolutament gens, tal com va recordar Jaime Fernández: “Si tenim una oportunitat l’espremerem, és molt complicat però ho hem fet una vegada i ho podem repetir.” A més, el base madrileny hi va afegir que “hi anem amb confiança sabent contra qui juguem, però també amb ganes i il·lusió i sabent que és possible. Si no, no hi aniríem”. Sobre la recepta per intentar guanyar de nou al Palau, l’internacional espanyol va assegurar que “no hem de deixar que juguin còmodes ni anotin fàcilment, i això va des de la nostra defensa”, i també va destacar que “no han de córrer al contraatac i nosaltres sí, i en definitiva, hem de fer el nostre joc al màxim nivell i fer que ells no ho estiguin i també fer que pateixin”.

Des de la banqueta, Joan Peñar­roya va dir que espera “un tercer partit de play-off decisiu per als dos equips i un matx dur”, i va agregar que “hi anem a jugar una final amb el convenciment que si fem moltes coses bé, com als dos partits anteriors, tindrem opcions de victòria, com hem demostrat”. Un dels aspectes que van sorprendre dimecres va ser la rotació curta del Barça, amb només nou jugadors i on sis van jugar la majoria de minuts. Sobre això, el tècnic egarenc va declarar que “nosaltres hem fet més rotacions i tenim els jugadors més frescos, veurem si podem tenir una mica d’avantatge per aquest fet, encara que ells estan acostumats a jugar play-off cada dos dies”.

EL BARÇA NO Se’n REFIA

El conjunt català va salvar dimecres al Poliesportiu una situació crítica com hauria estat caure dos temporades consecutives als quarts de final de l’ACB. El blaugrana van patir de valent i ara han recuperat el factor camp per intentar ser a les semifinals, però tot i això el tècnic, Svetislav Pesic, no es refia del matx d’aquest vespre i va manifestar que “guanyar a Andorra no és fàcil i estem contents, però sabem que hem de jugar millor si volem guanyar avui”.

DESPLAÇAMENT

El MoraBanc andorra no estarà sol al Palau Blaugrana

ANDORRA LA VELLA. L’afició tricolor no va fallar dimecres al Poliesportiu i tampoc ho farà avui al Palau Blaugrana. A última hora d’ahir s’havien omplert dos autobusos que havia preparat el club, però també s’ha de tenir en compte els espectadors que viatjaran particularment, que faran que més d’un centenar d’aficionats del MoraBanc siguin al pavelló blaugrana. Tot apunta que hi haurà millor entrada que al primer partit (4.011), ja que el club català ha posat entrades a la venda des de només quatre euros.

El Morabanc busca repetir avui la victòria al Palau

tracking