acb lliga endesa

El somni de les semifinals s'esfuma

El Barça Lassa es revenja del MoraBanc Andorra i guanya el tercer matx dels quarts del play-off per vint punts de diferència (91 a 71)

El MoraBanc necessita un miracle per ser a semifinalsFCBasket

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Futbol Club Barcelona Lassa ha superat el Bàsquet Club MoraBanc Andorra per un contundent i voluminós 91 a 71 i, per tant, els andorrans s'han quedat sense el somni de ser carn de les semifinals del play-off de la Lliga Endesa. En qualsevol cas, el conjunt tricolor de ben segur que acaba satisfet per la temporada que ha quallat, ara bé, sabent de l'ambició de la plantilla, doncs els costarà treure's o oblidar-se de l'oportunitat que van perdre el dimecres al Poliesportiu per acabar amb el Barça d'Svetislav Pesic.

Pel que fa a l'enfrontament, els del Principat han aguantat només fins el descans, arran que el tercer quart l'han perdut per 24 a 15 i els culers han sabut encarar el darrer període amb aquest avantatge. El jugador més ben valorat del quadre de Joan Peñarroya ha estat el pivot senegalès Moussa Diagne, que es troba en ple ramadà, amb un total de 15 crèdits. Comença el mercato.

Els tricolors aconsegueixen arribar vius al descans

El MoraBanc Andorra comença intimidat pel Barça Lassa

tracking