Volen més tests per preparar la Lliga de les Nacions

Koldo Álvarez espera jugar més amistosos abans de l’estrena

Volen més tests per preparar la Lliga de les NacionsFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció absoluta afronta diumenge un nou partit amistós de preparació per a la Lliga de les Nacions. Serà a l’Estadi municipal d’Almada, a Lisboa (17 hores), contra Cap Verd, el combinat número 58 segons el rànquing FIFA. “És un equip que sorprèn perquè gairebé tots els jugadors són professionals i estan a primera o segona divisió ja sigui a Portugal, Turquia, Xipre o França, també”, va avisar el seleccionador, Koldo Álvarez.

El tècnic desitja jugar més duels amistosos abans de l’estrena a la Lliga de les Nacions, prevista per al 6 de setembre a Letònia, casualment el país on es va jugar el darrer partit oficial. “Ens agradaria tenir algun més, sabem que no hi ha dates i és complicat, però intentarem buscar un altre rival”, va comentar Koldo sobre la falta de dates oficials d’aquí al setembre, i hi va afegir que “trobar amistosos és difícil per a nosaltres perquè no tenim la capacitat de convocatòria d’altres seleccions que són top”.

Mentre des dels despatxos de la federació treballaran per poder jugar algun amistós més a l’estiu, la plantilla es prepara per al duel de diumenge. Koldo va donar ahir la preconvocatòria de 24 jugadors, en la qual entrava per primera vegada Joan Cervós, mentre que van caure jugadors com Marc Vales i Víctor Rodríguez per lesió. D’aquests 24 en viatjaran 20 cap a Portugal.

tracking