Marc Rodríguez, nou tècnic del Vall Banc Santa Coloma

S’estrenarà a la fase preliminar de la Lliga de Campions a Gibraltar

Marc Rodríguez, nou tècnic del Vall Banc Santa ColomaFCSC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Vall Banc Santa Coloma ja té nou tècnic després de la marxa de Richard Imbernón, encarregat de dirigir l’equip durant les últimes cinc temporades. L’escollit per a aquesta nova etapa a la banqueta colomenca és Marc Rodríguez Rebull, català de 41 anys que signa per un any com a entrenador del vigent tricampió, tal com va anunciar el club ahir.

Rodríguez és llicenciat en Educació Física i té el títol d’entrenador, tant de la Federació catalana com de l’espanyola, i acumula experiència tant en banquetes de futbol base com de categoria sènior en l’àmbit del futbol territorial català. El seu debut amb el Vall Banc Santa Coloma serà a la fase preliminar de la Champions que se celebrarà entre el 26 i el 29 de juny, i de cara a aquesta important cita, Marc Rodríguez començarà els entrenaments amb el Vall Banc Santa Coloma dilluns vinent a la Borda Mateu.

Des del club asseguren que Rodríguez “és un entrenador metòdic, molt professional i especialitzat en la preparació física”. A més, l’entitat va informar que segueix treballant de cara a les incorporacions de futbolistes per a la prèvia de la Lliga de Campions i la pròxima temporada.

tracking