Álvaro Odriozola serà nou futbolista del Reial Madrid

El lateral dret té 22 anys i és titular habitual a la Reial Societat

Álvaro Odriozola serà nou futbolista del Reial Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tot just acaba de guanyar la 13a Copa d’Europa, però el Reial Madrid ja pensa en el futur i en noves incorporacions de cara a la temporada vinent. Segons diversos mitjans espanyols, el primer fitxatge del conjunt blanc podria ser Álvaro Odriozola, lateral dret de la Reial Societat que té 22 anys i estarà amb la selecció espanyola al Mundial de futbol de Rússia que comença el proper 14 de juny.

El jove defensa basc té una clàusula de rescissió de 40 milions d’euros, que és el preu que hauria de pagar l’entitat presidida per Florentino Pérez per fer-se amb els seus serveis, ja que tot i que hi ha acord entre el Madrid i el futbolista, el club basc demanarà l’import de la clàusula. Álvaro Odriozola va debutar la temporada passada amb el primer equip de la Reial Societat i enguany ha jugat 35 dels 38 partits de lliga, i sis més de competició europea, fet que l’ha convertit en un fix dintre de les alineacions del conjunt de Sant Sebastià.

D’altra banda, el Madrid va anunciar ahir el fitxatge d’una jove promesa per al filial. Es tracta de Rodrigo Rodrigues, davanter centre de només 18 anys que prové del Gremio Novorizontino.

tracking