Ramos allarga la mà a CR7 perquè segueixi al Madrid

El capità li retreu les paraules i li demana de fer “un pas enrere”

Ramos allarga la mà a CR7 perquè segueixi al Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tan bon punt la final de la Lliga de Campions va acabar amb victòria i festa blanca, Cristiano Ronaldo va deixar entreveure damunt de la gespa, en plena celebració, que marxaria del Reial Madrid. Aquestes declaracions no van agradar gens a la cúpula blanca i als companys i amics futbolistes del portuguès encara menys, ja que el protagonisme no havia de ser seu, sinó de tot el conjunt.

En qualsevol cas, el capità madridista, Sergio Ramos, va decidir exercir com a tal i va dirigir-se, en privat, a Cristiano: “No està bé el que has fet, no era el moment adequat de dir-ho. Has de fer un pas enrere i nos­altres t’ajudarem.” Unes paraules del central espanyol que van ser ahir publicades pel diari esportiu Marca. Aquest mateix rotatiu va continuar amb la conversa i les frases de Ramos: “Estem amb tu Cris, però també has d’ajudar tu.”

Segons van apuntar altres mitjans i informacions, el davanter estrella de Portugal va voler cridar l’atenció del president, Florentino Pérez, que li va prometre després d’aixecar la dotzena Champions a Cardiff una millora salarial important i pel que sembla no hauria arribat.

tracking