Curses de muntanya

Marc Casal i Roser Español guanyen la Jorma Urban Trail

Marc Casal i Roser Español guanyen la Jorma Urban TrailFAM

La Multisegur Copa d’Andorra de curses de muntanya 2018 va arrencar ahir amb la segona edició de la Jorma Urban Trail, que va aplegar un total de 400 inscrits entre els tres recorreguts que hi havia, el de 5, 10 i 21 quilòmetres. Marc Casal va creuar la línia de meta en primera posició a la cursa llarga, acompanyat del seu germà Òscar, que li va cedir l’honor del triomf a la mateixa arribada. El membre de l’equip nacional de curses de muntanya va marcar un nou rècord de la cursa amb un temps d’1 h 48’42’’, un segon menys que el seu germà. Per la seva part, el resident Guillem Campeny va assolir la tercera posició del podi, mentre que un dels atractius de la cursa, l’esportista de Copa del Món Pau Capell, va finalitzar quart.

En categoria femenina, la cor­redora de la Seu d’Urgell Roser Español es va adjudicar el triomf amb un registre de 2 h 19’59’’. Imma Parrilla i Anna Artal van completar el podi de la categoria.

Vives, a la Zegama

Sintu Vives va completar ahir la cursa marató de la Copa del Món de la Zegama, en la qual va finalitzar 93è, a gairebé una hora del primer, el suís Rémi Bonet.