Automobilisme

Llovera, fora de les 'semis' a Silverstone tot i la millora

L’andorrà, satisfet pel progrés, es veu capaç de lluitar en el futur pel Top-12, que dona accés a la següent ronda

Llovera, fora de les 'semis' a Silverstone tot i la milloraFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera va completar ahir la segona jornada del Gran Premi de Silverstone del Campionat del Món de ral·licròs 2 amb bones sensacions. Després de la progressió del primer dia, en què va situar-se en la 14a posició després de dues sessions de qualificació, el pilot del Principat va seguir millorant ahir els registres, tot i que va baixar quant a les posicions. Finalment, va ocupar la 16a plaça d’entre 17 competidors amb 87 punts en total, 15 menys que el 12è, que marcava el tall dels pilots que es classificaven per a les semifinals, a les quals novament no va poder accedir l’andorrà.

Tot i quedar-se novament sense poder classificar-se per a la següent fase, Llovera va deixar Silverstone molt content. “No hem pogut entrar a les semifinals, però les sensacions han estat molt millors que a Bèlgica fa 15 dies. Me’n vaig de Silverstone satisfet i convençut de poder millorar en aquest any que ens plantegem d’aprenentatge”, va valorar el pilot del Principat, que es veu amb possibilitats de donar més guerra en la lluita pel Top-12 i les semifinals en una de les properes curses. “Estava prop dels meus rivals a la sèrie i ells han estat entre els 12 millors”, va comentar Llovera.

La propera cita programada al calendari és el Gran Premi de Noruega, que tindrà lloc el 8, 9 i 10 de juny, és a dir, d’aquí a dues setmanes. L’escenari de la prova serà el circuit de Hell, un dels mítics d’aquesta especialitat automobilística.

tracking