Primera jornada intensa al Memorial Francesc Vila

Primera jornada intensa al Memorial Francesc VilaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els camps de la Borda Mateu i del Prat del Roure van viure ahir una jornada intensa amb el primer dia de la 19a edició del Memorial Francesc Vila. Fins a 30 equips d’entre les categories benjamina, alevina i femenina prenen part en el torneig que organitza la Federació Andor­rana de Futbol, entre els quals n’hi ha de destacats com el Reial Madrid, el Tolosa o l’Slavia de Praga.

Els conjunts del Principat van assolir ahir almenys una victòria, sent el femení el que més en va aconseguir, amb dues, una davant la UE Estartit (4 a 2) i l’altra contra l’Athletic de Bilbao (1 a 2). Les tricolors es jugaran avui el cinquè lloc del torneig contra la selecció de Lleida.

Per la seva part, els combinats andorrans benjamí i aleví van tenir uns resultats molt similars. Ambdós van ser tercers del seu grup. Els més petits van superar l’Athletic (3 a 0) i van perdre contra l’Osasuna (1 a 0) i el Reial Madrid (11 a 0) a la fase de grups, i els més grans van superar l’Sporting de Gijon (1 a 0), i van cedir davant el Nàstic de Tarragona (3 a 0) i la Reial Societat (4 a 3).

Posteriorment, tant el benjamí com l’aleví van enfrontar-se a l’Slavia de Praga en la lluita pel novè lloc i van caure per 0 a 1 i 5 a 1. Avui s’enfrontaran a l’Athletic i a l’Sporting per ser onzens.

tracking